Linas behandlingar


Mitt namn är Lina och det är jag som är Livskraft. Jag är född och uppvuxen i västra Götaland, men är nu bosatt i Borlänge. Skogen har alltid varit min favoritplats, min lekplats och min kraftplats. Jag kommer ihåg när mormor lärde mig hur jag kunde använda läkebladet groblad som plåster. Jag hade ramlat och slagit mig när vi var ute på utflykt hon och jag. Jag kommer ihåg min fascination över att det slutade blöda och att jag tyckte det var som magi när mormor läkte mig med läkebladet. Kanske sådde mormor ett litet frö i mig under vår utflykt som gjorde att jag senare valde att bli Naturterapeut. Min resa började för ca 14 år sedan och den började med mig själv! I grund och botten är jag skolmedicinskt skolad som undersköterska med inriktining inom psykiatri, men valde att skola om mig eller rättare sagt lägga till mer kunskap och klokskap. Jag är idag diplomerad och licenserad Naturterapeut och Megineterapeut, jag är också Diplomerad Energimassör och healer.

För mig är det viktigt som terapeut att se hela männsikan, jag har ett holistiskt synsätt. Jag vill möta dig där du är just nu! Hoppas att vi ses!

Allt är Ett ~ Ett är Allt

Du är välkommen att boka en av mina olika behandlingar på mobil 072-2005101.

Energi massage 20min - 320kr Energimassagen jag utför är en traditionell Japansk massage. Du som mottagare av massagen sitter i en speciell stol i en avslappnad ställning. Jag arbetar med ganska snabba tryck på olika akupunkter enligt ett visst mönster över din kropp. I energimassagen ingår också töjningar och skakningar. Vissa punkter kan ömma eller göra lite ont. Det kan betyda att energin är blockerad på dessa punkter och då är det bara gynnsamt att energin, genom trycket, börjar att cirkulera igen. Behandlingen tar 20 minuter och du sitter med dina kläder på.

Healing 30min - 380kr
Healing 60 min - 620kr
En läkande och balanserande behandling.
Healing som betyder Läkning har funnits i vår värld i tusentals år, i olika kulturer och i olika former. Healing är en bred behandlingsform som jobbar med hela människan och skapar välbefinnande genom att återställa balansen i det fysiska, mentala, känslomässiga och det andliga. Vår kropp består av energi och när vi är i balans flödar energin som den ska genom vår kropp. Om vi har obalans i vår kropp så kan detta skapa stress och andra sjukdomar. Healing kan hjälpa dig att återfå balans i din kropp igen, lindra din smärta och lösa upp blockeringar. Du som besökare sitter eller ligger ner på en stol eller en bänk med kläder på. Behandlingstiden ser väldigt olika ut eftersom den anpassas efter dig och dina behov.

Naturmedicinska behandlingar

Meginemassage 1,5 tim - 900kr
Meginemassage 60 minuter - 680kr
Meginemassage 45 minuter - 520kr
Månmassage 30min - 380kr
Akupressurmassage som stimulerar både muskler och energisträngar/meridianer och akupressurpunkter.

Naturmedicinsk konsultation och diagnos 1.5tim - 795kr

För att kunna ge dig bästa möjliga råd och behandling är det viktigt för mig att höra din berättelse. Lägga ett hälsopussel och utföra tung och pulsdiagnostik. Med utgångspunkt från detta ställer jag en naturmedicinsk diagnos och ger dig ett behandlingsförslag och om utrymme finns ges en uppstart med behandlingen.

Naturmedicinsk behandling 60min - 680kr
Naturmedicinsk behandling 45min - 520kr
*Akupressur- Akupressurmassage som stimulerar både muskler och energisträngar/meridianer.

*Moxibution- En värmebehandling med torkad gråbo. Jag behandlar direkt på utvalda akupunkter. Kan hjälpa vid t.ex värk och trötthet.

*Koppning- Med hjälp av glaskoppar behandlar jag direkt på akupunkter eller direkt på det utsatta området. Kopparna skapar ett undertryck på området som stimulerar energin, blodcirkulationen och vid koppmassage även bindväven.

*Zonterapi - med hjälp av tryck och massage på dina fötter berör jag akupunkte så stagnerad energi återigen får flöda fritt.

Meginesamtal 60min - 620kr
Samtal och hälsorådgivning, Livscoaching

Telefon: 072-2005101