Katrins behandlingar


Hos Katrin kan du få en djupgående massagebehandling med terapeutiska behandlingsmetoder och tekniker.  Behandlingsformen innehåller både massage,  muskeltöjningar och hemövningar.  Den massage som utförs löser upp och motverkar muskelspänningar.  Behandlingen kan antingen vara riktad mot att förebygga besvär eller behandla direkta problem som onda axlar,  nackspärr,  ryggskott,  trött rygg,  ledbesvär eller spänningshuvudvärk. Behandlingen är helt anpassad till dina behov och kan därför variera från gång till gång.

Klassisk massage
Massör/Massageterapeut Inom massage arbetar man med kroppens mjukdelsvävnader (hud, bindväv och muskler). Inom detta yrkesområde krävs fördjupade kunskaper, färdigheter och kompetenser bland annat i massage och muskeltöjningar. En massör arbetar både i friskvårdande och förebyggande syfte med att förebygga muskelspänningar som skulle kunna förorsaka skador och problem vid senare tillfälle. En massageterapeut arbetar även med behandling av specifika skador och besvär i rörelseapparaten.

En massageterapeut har fördjupade kunskaper i sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskelfunktionsdiagnostik och behärskar förutom massage och muskeltöjningar oftast ytterligare en eller flera massageterapeutiska metoder.

Kontakta Katrin för att köpa klippkort. Det finns även presentkort att köpa genom Boka Direkt.

Boka tidMassage har både rehabiliterande och förebyggande effekt. Massage kan användas som behandlingsform i många olika sammanhang. De positiva fysiska och mentala effekterna är många:

 * Gör spända muskler mjuka och elastiska
 * Ökar lymfcirkulationen
 * Stärker immunförsvaret
 * Har en avslappnande effekt på kroppen
 * Ger en djupare och lugnare andning
 * Påverkar kroppens inre organ på ett positivt sätt
 * Ger en ökad kroppskännedom
 * Motverkar ärrbildningar efter skador i muskelvävnad och andra mjukdelar
 * Har god effekt på träningsvärk och ansträngda muskler i idrottssammanhang
 * Motverkar spänningar vid smärttillstånd
 * Motverkar stress
 * Har en lugnande effekt på nervsystemet
 * Ökar vår koncentrationsförmåga
 * Ökar kroppens allmänna välbefinnande

Kontakt: muskelbyran@live.se


Gravid och massage?

Från och med 12e graviditetsveckan kan jag ge dig massage som gravid. Du får då sitta på en stol lutad mot massagebänken. Jag ser till så du sitter skönt. Kan på det sättet ge dig en ryggbehandling. Självklart kan jag ta hand om svullna fötter och ben också.