Jonatans behandlingar


Hej,

Till mig är du välkommen för naturmedicinska behandlingar,  massage,  friskvård och coachning i Mindfulness.

Det absolut viktigaste för mig är att få möta dig precis där du är just nu,  oavsett om du kommer med en specifik kontaktorsak eller om du vill ha friskvård.

Jag är certifierad Naturterapeut och Mindfulness-coach.

Mina naturmedicinska behandlingar bygger på TKM (traditionell kinesisk medicin),  men med örter och behandlingar anpassade efter vårt nordliga klimat och vår kultur.  Det är TKM med en fornnordisk doft!

För att sätta naturmedicinsk diagnos använder jag ett hälsopussel som vi lägger samtalsvis, tungdiagnostik och pulsdiagnostik.

Teknikerna jag använder är akupressur,  moxibustion,  koppning,  zonterapi,  samtal,  massage,  kostråd,  tanke -och känslohantering,  se över vanor,  meditation mm.

Allt är Ett, och Ett är Allt.  Sjukdomar och besvär har en orsak,  och beror på en obalans i varelsen.  När jag behandlar naturmedicinskt så behandlar jag människan,  inte sjukdomen.  För mig är sjukdomen eller besväret ett symtom,  inget annat.

Referenser från tidigare besökare ser du längre ner i denna text.

Givetvis jobbar jag enligt sekretess.

Nedan denna text ser du mina behandlingar.  Kika gärna igenom dem och gå sedan in på bokadirekt och boka en tid.

Har du frågor eller funderingar innan bokning så är du välkommen att ringa eller maila.  Kontaktuppgifter finns längst ner på denna sida.

Varmt välkommen,  jag ser mycket fram emot att få möta dig.

Behandlingar

• Akupressurmassage:
45 min. 480 kronor.
60 min, 680 kronor.
90 min. 900 kronor.

Med press, massage och vibrationer jobbar jag igenom musklerna och kroppens energisträngar och akupunkter.  En djupgående muskelär behandling som aktiverar och stimulerar kroppens energiflöde och cirkulation.  En fantastisk behandling som jag även rekommenderar om du enbart är ute efter ren friskvård.

• Zonterapi:
60 min. 680 kronor.

Våra fötter döljer urgamla kartor över våra kroppar.  Med tryck på punkter under fötterna sätter jag igång flödet i kroppen och kan komma åt stagnationer som sitter mycket djupt.

Under behandlingen för vi,  om du vill,  även ett öppnande samtal där du får råd eller möjlighet att lätta hjärtat.

• Naturmedicinsk behandling:
60 min, 680 kronor.
90 min, 900 kronor.

Din skräddarsydda behandling.  Vad den innehåller beror på vad den naturmedicinska diagnosen berättar.

•Naturmedicinsk diagnos
90 min, 795 kronor.

För mig är det av yttersta vikt att få möta dig exakt där du är.  Det är först då jag som naturterapeut kan göra verklig skillnad, sätta en korrekt naturmedicinsk diagnos och lägga upp den behandlingsplan som är den just du behöver.

Under ditt och mitt första möte för vi ett samtal tillsammans och lägger ett hälsopussel enligt Meginemetoden,  där vi går igenom din fysiska, din tankemässiga, din känslomässiga och din andliga situation. Här använder jag också puls -och tungdiagnostik.  Sedan sätter jag ihop ett individuellt recept för just dig,  innehållandes t ex akupressur,  örter,  moxibustion,  massage,  samtal,  zonterapi,  meditation och kostråd.

Är det första gången du bokar detta så boka alltid 90 min,  då den naturmedicinska diagnosen med hälsopusslet kräver den tiden.

• Coachning Mindfullness:
60 min, 680 kronor.
Är du redo att ta ansvar för din mentala hälsa och vill ta förarplatsen i ditt liv?  Då är du redo för Mindfullness.

I coachningen jobbar vi tillsammans med de fyra grundpelarna:
Självmedvetenhet
Det mentala filtret
Intention
Fokus

Tidigare besökares röster*:

"Jag kom till Jonatan för att få hjälp med min njursten,  något Jonatan förklarade var ett symtom på bl a kraftlösa njurar.  De har varit återkommande under många år,  och tidigare har jag enbart fått smärtstillande för att lindra det,  så jag ville prova en ny väg.

Efter två behandlingstillfällen var njurstenarna borta!

Glad för resultatet och bemötandet!"-Patrik

" Jag har ansett våra möten värdefulla av den anledningen att jag känt mig sedd och accepterad.  Eftersom jag länge burit på mycket skam så har du hjälpt till att minska den med ditt sätt att vara, prata och bemöta mig.

Du är lugn och behaglig som person.  Du är inkännande och har förmågan att avväga om du ska vara tyst och bara lyssna eller prata. Jag har ännu inte förstått vidden av dina kunskaper inom det du är utbildad till,  men de egenskaperna är snarare av praktisk karaktär." -Sofia

" Min huvudvärk försvann efter en behandling!" - Markus

" En positiv egenskap Jonatan har är att han är duktig på att förklara varför man känner som man gör.  Det har lett till mer eftertanke hos mig,  och att jag lär mig att lyssna mer på min kropp och vad den behöver.

De gånger jag har varit hos Jonatan så har det känts tryggt,  det är viktigt för mig,  att man vid ett så avklätt läge ändå kan känna sig bekväm med den som ger behandlingen.

Jag tackar för tipset om hur jag ska stretcha för att undvika smärtor i höften!" -Jessica

"Vi har mest bara haft massagemöten vilket jag gillar skarpt men vill även börja prata om livet och allt som händer i mitt liv med dig efter massagebesöken,  för det känns som jag kan vara öppen med allt och kan prata om vad som helst.  Vilket jag är väldigt dålig på,  att berätta för folk hur jag egentligen mår ibland.  Du är en man som är väldigt vis och känns alltid som jag går från honom mycket gladare och mer om hopp om livet.

Kroppen blir att må så mycket bättre när jag har varit hos dig och mina ryggproblem jag haft tidigare har blivit tusengånger bättre!" – Emil

*de generösa besökarna har gett mig tillåtelse att använda citat och namn.

För mer info, anmälan eller bokning av behandling, boka på Boka Direkt eller kontakta mig direkt.

E-post: Jonatan.andersson4@gmail.com
Telefon: 070-1541400