Jonatans behandlingar


Hej,

Jag är utbildad naturterapeut och erbjuder behandlingar, råd och stöd på din naturliga väg till hälsa,  och finns här till ditt förfogande för att stärka din kropps,  ditt psykes och din själs självläkningsförmåga.  Det absolut viktigaste för mig är att få möta dig precis där du är just nu,  och jag ser det som en ära att få hjälpa dig,  oavsett om du kommer med en specifik kontaktorsak eller om du vill ha friskvård.

När jag började min egen resa i hälsans och mitt inres tecken,  upptäckte jag naturmedicinen.

Den talade ett språk till mig som jag förstod,  och den läkte mig.

Den talade om att se hela människan i dess läkeprocess och om att läka den bakomliggande orsaken till symtomen,  inte bara symtomen i sig.  Hur kan man annars nå friskdom?  Friskdom,  ett ord som för övrigt konstigt nog inte existerar i vårt vokabulär.

Naturmedicinen,  läran om livet och hälsan,  talade om energiaspekten i våra fantastiska kroppar,  om naturens element, och om att balansera kropp,  tankar,  känslor och själ.

Den talade om att leva med naturen och dess cykler.  För mig blev det glasklart,  dels i grund av mina egna och andras upplevelser och läkningsresor,  och dels för att jag är av den övertygelsen att vi människor är en del av naturen,  inte separerade från den.  Inget hade tidigare känts mer sant,  och jag var äntligen hemma.  Under mina första två år i naturmedicinska studier har detta cementerats och förtydligats ännu mer i mig,  och hösten 2018 börjar jag det fördjupande tredje året på Naturmedicinska Akademin.

Nedan denna text ser du mina behandlingar.  Kika gärna igenom dem och gå sedan in på bokadirekt och boka en tid.

Under hösten 2017 skriver jag examensarbete.  Vill du bidra till det så skriver du kod "examensarbete" vid din bokning.  Som tack för ditt deltagande får du 30% rabatt på behandlingen.  Observera att detta erbjudande gäller så länge behandlingen sker senast 15/10-17,  och gäller enbart 90 min akupressurmassage.  Det finns ett limiterat antal behandlingar för detta pris,  fem av varje.

Har du frågor och funderingar innan bokning så är du välkommen att ringa eller maila mig.  Kontaktuppgifter finns längst ner på denna sida.

Varmt välkommen,  jag ser mycket fram emot att få möta dig.

Behandlingar

• Akupressurmassage:
45 min. 480 kronor.
60 min, 680 kronor.
90 min. 900 kronor.

Med press, massage och vibrationer jobbar jag igenom musklerna och kroppens energisträngar och akupunkter.  En djupgående muskelär behandling som aktiverar och stimulerar kroppens energiflöde och cirkulation.  En fantastisk behandling som jag även rekommenderar om du enbart är ute efter ren friskvård.

• Zonterapi:
60 min. 680 kronor.

Våra fötter döljer urgamla kartor över våra kroppar.  Med tryck på punkter under fötterna sätter jag igång flödet i kroppen och kan komma åt stagnationer som sitter mycket djupt.

Under behandlingen för vi även ett öppnande samtal där du får råd eller möjlighet att lätta hjärtat.

• Individuell naturmedicinsk diagnos och behandling:
60 min, 680 kronor.
90 min, 900 kronor.

För mig är det av yttersta vikt att få möta dig exakt där du är.  Det är först då jag som naturterapeut kan göra verklig skillnad, sätta en korrekt naturmedicinsk diagnos och lägga upp den behandlingsplan som är den just du behöver.

Under ditt och mitt första möte för vi ett samtal tillsammans och lägger ett hälsopussel enligt Meginemetoden,  där vi går igenom din fysiska,  din tankemässiga , din känslomässiga och din andliga situation.

Sedan sätter jag ihop ett individuellt recept för just dig,  innehållandes t ex akupressur,  örter,  moxibustion*,  torrkoppning*,  massage,  samtal,  zonterapi,  meditation,  kostråd och healing.

Är det första gången du bokar detta så boka alltid 90 min,  då den naturmedicinska diagnosen med hälsopusslet kräver den tiden.

• *moxibustion:

Värmebehandling med gråbons läkande infraröda värme.  Den infraröda värmen tränger djupt in i kroppen och vävnaden och värmer upp oss inifrån.  Till skillnad från solens ultravioletta ljus är detta fullständigt säkert och har en mängd hälsofrämjande effekter,  t ex förbättrad cirkulation,  vitalisering av huden,  smärtlindring,  energihöjning,  förbättrad blod och lymfcirkulation och ökad syresättning.  Sammantaget gör resultaten av detta att vår kropps självläkande process sätter fart.

Den infraröda värmens direkta påverkan på muskler,  leder,  kapillärer och nervändor gör moxibustionen till ett utomordentligt verktyg i behandling och ett mycket gott hjälpmedel för många.

• *torrkoppning

Med koppar som placeras på kroppen skapar jag undertryck,  vakuum. Jag låter antingen kopparna sitta på ett visst område, eller så masserar jag med dem.  Jag jobbar på kroppens akupunkter och meridianer,  eller rent muskelärt.  Fördelar med torrkoppning är flera,  men hjälper bland annat till att minska muskelförhårdnader,  muskelvärk och spänningar t ex efter idrottsprestationer eller stress, samt att det är ett skonsamt sätt att komma åt bindväven.

För mer info, anmälan eller bokning av behandling, boka på Boka Direkt eller kontakta mig direkt.

E-post: Jonatan.andersson4@gmail.com
Telefon: 070-1541400