Yoga med Jessica


Jag heter Jessica Olofsson och jag utbildar mig till kundaliniyogalärare på Stockholm kundaliniyogacenter. I februari 2018 blir jag färdig yogalärare. Jag är så tacksam för att få vara en del av Muskelbyrån och hålla klasser i kundaliniyoga. Yogan har gjort så mycket för mig och det är något jag vill dela med mig av. Många känner sig idag stressade, vilsna, tomma och energilösa. Så var det för mig också.

När vi gör yoga balanseras och stärks vår kropp, vårt sinne och vi står stadigare på jorden. Kontakten med oss själva fördjupas och vi känner mer livskraft och livsglädje. Kundaliniyoga genererar energi inifrån och ger oss verktyg för att klara av tillvaron och växa som människor i denna utmanande tid.

Det jag tycker är häftigast med kundaliniyogan är att det finns så mycket att hämta ur denna uråldriga visdom. Det finns tusentals pass med olika syften och effekter. De kan också anpassas efter förmåga och dagsform. Kundaliniyogan passar alla, oavsett vad du vill få ut av den, men för dig som vill utvecklas som människa är den förträfflig.

Min syn på hälsa
Det är häftigt att upptäcka hur mycket bättre det går att må. Precis som allt annat i naturen har vi människor en fantastisk återhämtnings- och självläkningsförmåga. Men vi kan behöva sätta lite fart på den, särskilt med tanke på det stressiga och högteknologiska samhälle vi lever i. Med små medel och steg kan vi göra underverk för vår hälsa och vårt välbefinnande. Tänka snälla tankar om mig själv. Ge mig själv stunder då jag släpper taget om vardagens krav och måsten. Vara snäll mot min kropp som bär mig varje dag.

Jag har en helhetssyn på hälsa vilket för mig innebär att kropp, tankar, känslor och själ hör ihop och påverkar varandra och vårt mående. Framförallt är det mångtusenårig kunskap från öst som jag upplever har mycket att ge oss moderna människor. Förutom yogalärarutbildningen är jag certifierad MDT-terapeut och har gått den 2-åriga utbildningen på School of multidimensional treatment. Multidimensional treatment (MDT) har sin grund i traditionell kinesisk medicin. Det är en välgörande terapiform som har hjälpt många med fysiska och känslomässiga obalanser. I en typisk behandling arbetar jag med att få bort stagnationer och sätter därmed fart på energiflödet. Läkning kan då ske lättare. I MDT kombineras ofta flera tekniker beroende på behov men akupressur är huvudtekniken.

Hoppas att vi ses på yogamattan!
Sat nam!

Telefon: